Van Watervlietstraat 65
2274 JX Voorburg

+31 (0)70 38 63 972
info@hergenschuringa.nl

menu

Mindfulness

Mindfulness betekent je aandacht doelbewust richten op je ervaring van dit moment, zonder hierover te oordelen. Het is een manier om thuis te komen bij jezelf en werkelijke aandacht te hebben voor je lichaam én je geest in het huidige moment.Deze aandacht blijk je te kunnen trainen als een spier, waardoor deze geleidelijk aan sterker wordt en uiteindelijk door jou beter te besturen.

Hiertoe doe je meditatie-oefeningen waar binnen je werkt met je aandacht.

Mijn missie in mijn eigen mindfulnesspraktijk is vooral het realiseren van kwaliteit in mijn aanbod, om de eenvoudige reden dat ik mij daar goed bij voel.

Wat houdt kwaliteit voor mij in?

  • Mijn achtergrond als GZ-psycholoog: 25 jaar ervaring in diagnostiek en behandeling binnen de GGZ
  • Een intensieve, anderhalf jaar durende opleiding tot mindfulnesstrainer (gecertificeerd) bij het IvM (Instituut voor Mindfulness), waarna een vervolgopleiding tot compassietrainer (gecertificeerd)
  • Waar voor je geld; het trainingstarief is inclusief: BTW, een uitgebreid individueel kennismakingsgesprek, 8 groepssessies van 2,5 uur, een stilte-ochtend (avond) van 3 uur, een individueel nagesprek waarin al je ervaringen in perspectief worden gezet
  • Door overmacht gemiste sessies kunnen altijd in onderling overleg groepsgewijs of individueel worden ingehaald
  • Tijdens de training ben ik altijd bereikbaar voor overleg bij voorkomende obstakels of moeilijkheden
  • Na afloop van de mindfulnesstraining bestaat de mogelijkheid tot deelname aan terugkombijeenkomsten, één keer in de vier tot zes weken
  • Niet in de laatste plaats: mijn enthousiasme!

Ik geef mindfulnesstraining in Voorburg (ook te bereiken vanuit Leidschendam, Voorschoten, Wassenaar, Rijswijk, Den Haag, Delft, Zoetermeer).   Daarnaast geef ik deze trainingen ook in Gouda (ook te bereiken vanuit (Moordrecht, Zwijndrecht, Waddinxveen, Boskoop, Bodegraven, Reeuwijk, Nieuwerkerk a/d IJssel).


Zie voor de plaats, data en kosten van de trainingen: AGENDA