Van Watervlietstraat 65
2274 JX Voorburg

+31 (0)70 38 63 972
info@hergenschuringa.nl

menu
 

Workshop Mindfulness

Voor groepen tot ongeveer 30 personen geef ik workshops over Mindfulness. Hierin maakt u op theoretische en praktische wijze kennis met Mindfulness.

We verkennen een aantal belangrijke ideeën binnen Mindfulness: het belang van aandacht, waarnemen, niet oordelen, mildheid, acceptatie, toelaten en leven in het ‘hier en nu'. We doen meditatieve oefeningen die deze ideeën concreet maken. Onze ervaringen hiermee wisselen we uit.

Aan de orde komt wat Mindfulness kan betekenen in de omgang met belastende lichamelijke of psychische klachten als:

  • pijn
  • onvrede met het eigen lichaam
  • spanning
  • depressiviteit
  • angst, piekeren, onrust.


De workshop vraagt een actieve houding van de deelnemers, de bereidheid om met oefeningen mee te doen en iets te vertellen over de eigen ervaringen tijdens de oefeningen.
Het is niet de bedoeling om tijdens de uitwisseling van ervaringen diep in te gaan op persoonlijke achtergronden van klachten of problemen.

In overleg geef ik deze workshop ook aan teams of afdelingen. Hiertoe kan altijd contact met mij opgenomen worden.

In de agenda vindt u wanneer en waar de volgende workshops worden gegeven.

 

Ik geef mindfulness- en compassietrainingen in Voorburg (ook te bereiken vanuit Leidschendam, Voorschoten, Wassenaar, Rijswijk, Den Haag, Delft, Zoetermeer).   Daarnaast geef ik deze trainingen ook in Gouda (ook te bereiken vanuit (Moordrecht, Zwijndrecht, Waddinxveen, Boskoop, Bodegraven, Reeuwijk, Nieuwerkerk a/d IJssel).