Van Watervlietstraat 65
2274 JX Voorburg

+31 (0)70 38 63 972
info@hergenschuringa.nl

menu
Terug naar alle CD's

CD 2: Liggende bewegingsoefeningen | Meditatie met aandacht voor geluiden

Hieronder kun je de tracks van deze CD met begeleide mindfulness meditaties afzonderlijk beluisteren. Je kunt de CD ook in zijn geheel downloaden om af te spelen op je computer, mp3-speler of telefoon.

Beluister de tracks

Klik op de tracks om deze te beluisteren. De speler springt aan het einde van de track automatisch door naar de volgende track:

Download deze CD

Download een zip-bestand van alle bovenstaande mp3-tracks van deze CD, om deze af te spelen op uw computer, mp3-speler of telefoon.

Download deze CD

Uitleg downloaden en openen van het zip-bestand:

Met bovenstaande knop wordt de CD als zip-bestand gedownload naar je downloadmap of bureaublad. Een zip-bestand is een 'ingepakte' set van bestanden. Het zip-bestand kun je bij het downloaden meteen openen, of eerst bewaren en dan openen door erop te dubbelklikken, zowel in Windows als op Apple computers.

De geluidsbestanden (mp3's) kun je vervolgens meteen afspelen door er op te dubbelklikken, of je kunt ze eerst verslepen/verplaatsen naar je muziekbibliotheek, je favoriete muziek-afspeelprogramma, mp3-speler of telefoon.

Op Windows computers kun je het zip-bestand ook uitpakken door er met de rechtermuisknop op te klikken, en te kiezen voor 'extract' of 'uitpakken'. Je moet dan een locatie kiezen waarheen de geluidsbestanden verplaatst worden.

Er zijn ook diverse Windows programma's om zip-bestanden uit te pakken, zoals het gratis 7Zip en het betaalde WinZip, maar deze zijn in principe niet nodig.

Downloaden zip-bestand op iPad / iPhone

Als je de mp3-bestanden wilt afspelen in de Muziek-app op je iPad / iPhone, moet je het zip-bestand downloaden en openen op je PC/Mac, de mp3-bestanden importeren in iTunes, en vervolgens je muziekbibliotheek synchroniseren met je iPad / iPhone met iTunes.

Een andere optie is het zip-bestand downloaden op je iPad / iPhone en opslaan in iCloud Drive. Vervolgens kun je de zip openen en de tracks afspelen met bijvoorbeeld de gratis app iZip (of de betaalde pro-versie hiervan). Met de betaalde pro-versie kunt je - naast iCloud Drive - de zip ook openen vanuit Dropbox, Google Drive of OneDrive.

De app iZip is heel eenvoudig. In de app open je de zip vanuit iCloud Drive, waar je hem eerder heeft opgeslagen. Vervolgens wordt de zip geïmporteerd en is zichtbaar onder 'Files'. Daar klik je op de zip, er wordt gevraagd of deze geextraheerd moet worden. Klik Ja, waarna je de tracks kunt beluisteren. De tracks springen aan het eind automatisch naar de volgende.

De app iZip is er ook voor Android apparaten.

Terug naar alle CD's